Bag om museet: Forberedelser til Holmegaard Værk | Næstved Museum

Bag om museet: Forberedelser til Holmegaard Værk

Næstved Museum
Onsdag, 22 april, 2020 - 19:00 til 20:15

Snart åbner Danmarks nye museum for kunsthåndværk og design, Holmegaard Værk. Arbejdet inden åbningen er stort, og der er mange processer, man skal igennem for at lykkes.

Til bag om museet-foredraget "Forberedelser til Holmegaard Værk" får du et indblik i arbejdet bag kulisserne på Museum Sydøstdanmark. Her vil museets samlingsansvarlige, Julie Kofod Hansen, fortælle om sit arbejde med museets store samling af kulturhistoriske genstande og om det daglige arbejde for at bevare genstande til fremtiden. Du vil også få en unik mulighed for at få indblik i forberedelsen af genstande til de kommende udstillinger på Holmegaard Værk, hvor der skal sørges for, at mere end 48.000 genstande står klar til åbningen.

PRAKTISK
Sted: Næstved Museum, Ringstedgade 4, 4700 Næstved
Dato og tid: 22. april, 19.00 – 20.15 (dørene åbner 18.30 og lukker 18.55)
Pris i forsalg: 75 kr. (+billetgebyr)
Pris i døren: 95 kr.
Øvrigt: Drikkevarer må ikke medbringes hjemmefra, men kan købes i museumsbutikken.

Bemærk: Næstved Museum har ikke elevator.

KØB BILLET

75 kr.