Diverse praktiske informationer | Næstved Museum

Diverse praktiske informationer

Her kan du læse om alle de praktiske informationer, du måske får brug for, når du besøger os. Hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål, kan du kontakte os her

Du finder vores aktuelle åbningstider HER


Toiletter

Vores toilet er gratis for alle besøgende på museet. Vores frontpersonale vil med glæde hjælpe dig med at finde vej.


Tilgængelighed/Særlige behov
Næstved Museum har til huse i 2 fredede middelalderhuse, som kaldes Helligåndshuset og Boderne. Desværre har vi ikke mulighed for at gøre alle lokaler handicapvenlige for dig i kørestol. I Helligåndshuset vil du dog have mulighed for at besøge os i stueetagen med kørestol. I Boderne er der enkelte trappetrin, men du vil have mulighed for at komme rundt i kørestol og rollator, hvis du følges med en medhjælper.  

På Næstved Museum er alle hjertelig velkommen. Vi kan altid tilrettelægge et besøg, en omvisning eller en byvandring, der tager højde for lige netop jeres særlige ønsker eller behov. Har du eller din familie særlige behov, er du altid velkommen til at kontakte os på 7070 1236 eller på naestvedmuseum@museerne.dk


Fotografering
Du må tage alle de billeder, du vil til privat brug og dine sociale medier. Men fotografering, video og lignende til kommercielt brug må kun ske efter forudgående aftale med os.


Rygning
Rygning er ikke tilladt på Næstved Museums indendørs arealer. Rygning er tilladt udenfor, men da vi har mange besøgende i vores have ved Helligåndshuset, håber vi, at du vil vise hensyn til de andre besøgende. 


Kæledyr
Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at medbringe kæledyr på Næstved Museum. Førerhunde er selvfølgelig undtaget.


Garderobe
Ved indgangen findes aflåselige garderobeskabe. De kan frit benyttes og er gratis. Vi beder dig om at opbevare tasker i garderobeskabene under dit besøg.


Glemte effekter

Har du glemt ting på museet, er du velkommen til at kontakte os på museets hovednummer 70701236. Vi henviser desuden til Sydsjællands og Lolland-Falsters politi på 55311448. Vi afleverer glemte effekter til politiet efter en måned.


Medbragt mad
I er meget velkomne til at nyde jeres medbragte mad i vores hyggelige museumshave ved Helligåndshuset.


Hjertestarter
Der findes en hjertestarter tæt på Næstved Museum. Du kan finde hjertestarter i Vinhusgade 7 ( Arbejdernes landsbank) og Axel Torv 4 ( i arkaden vedindgang til Sydbank). Du finder også en hjertestarter på Hjultorv 2. I nødstilfælde henvend jer til personalet på museet.