Vi anbefaler | Næstved Museum

Vi anbefaler

Sjælland er et overflødighedshorn af oplevelser og seværdigheder! 

 

campaya - alle ferieboliger ét sted - guider: 

Indrammet af kilometer- og atter kilomentervis af suveræne sandstrande, som kan måles med nogle af de bedste i Middelhavsområdet, tæt befæstet med historiske bygningsværker og med en pulserende storby som evig formidler af oplevelsestilbud er Sjælland en alt-i-én gave til feriefolket. 

Hvis du er til oplevelser i skøn natur, er de vidtstrakte kyststrækninger på Syd- og Vestsjælland helt sikkert noget for dig! 

Småvejene med vejkantsblomster i siden slynger sig ud og ind mellem kornklædte marker og mindre skovområder - og leder ofte én ned til de mange vidunderlige strande, der findes gemt i det flade terræn. 

campaya fortæller, at både Næstved Kunstforening og Næstved Museum er et hit på ferien!

I Midt- og Nordsjælland er du tæt på alt. 

De stemningsfulde badebyer ligger som perler på en lille og elegant snor i nord - og i de centrale områder omkring Roskilde og Lejre befinder du dig i en del af Danmark, som i den grad bærer præg af at have en meget central plads i vore alles historie. Samtidigt ligger København jo kun en kort køretur med S-toget væk. Alt er inden for rækkevidde.

Derfor bliver spørgsmålet blot: Hvad skal vi dog vælge?

Det giver vi vores bud på i guiden herunder, hvor vi har udvalgt vores bud på nogle af de bedste oplevelser på Sjælland: 

16 af de bedste aktiviteter og oplevelser til ferien på Sjælland (2018)

Desuden er der rig mulighed for at leje sommerhus gennem campaya:

Lej sommerhus på Sjælland her