Kähler keramik, Holmegaard glas eller Næstveds historie - vi har omvisninger om det hele | Næstved Museum

Hvordan er det nu lige med Vikingerne fra Vester Egesborg? Hvorfor har træskærer Abel Schrøder så stor betydning for Næstveds historie? Og hvad kendetegnede egentlig Jacob E. Bang som kunstnerisk leder for Holmegaard Glasværk?

Vil du gerne vide mere om udstillingerne på Næstved Museum end det, der står på plancherne i udstillingerne, vil vores dygtige inspektører hellere end gerne skræddersy en omvisning på museet tilpasset jeres behov og interesser.

Omvisningerne kan være generelle og introducerende til museernes udstillinger, men der vil også være mulighed for at dykke ned i specifikke udstilinger og emner - her sætter kun kreativiteten grænser.

Kontakt os på naestvedmuseum@museerne.dk,  hvis I er en gruppe, der har interesse for at høre mere om mulighederne og priser for de private omvisninger.