Fernisering på særudstillingen 'Material World' | Næstved Museum

Fernisering på særudstillingen 'Material World'

DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved
Onsdag, 19 september, 2018 - 17:00 til 19:00

Det Kongelige Danske Kunstakademis Designskole Bornholm: Craft – Glass and Ceramics, har i slutningen af Juni 2018 sendt 11 nye designbachelorer i keramik og glas ud i verden. De 11 designere er fra Danmark, Island og Australien.

I udstillingen ’Material World’, som kan ses på DesignMuseum Næstved, viser de kulminationen af tre års udforskning i materialernes verden, hvor eleverne har arbejdet med forskellige indgange til håndværksteknikker og design.
De 11 projektarbejder er et eksempel på noget af den bredde, som den materialenære tilgang i arbejdet med formgivning og design kan føre til.

Alle projekterne fører materialet og håndværket videre ind en samtidig kontekst, i funktionel eller en mere kunstnerisk retning.

Ved åbningen vil det være muligt at møde flere af designerne bag værkerne i udstillingen. Vi glæder os til at se jer!

Der er gratis entré til ferniseringen.

Udstillingen kan ses hos DesignMuseum Næstved indtil d. 26/10.