Fyraften på Næstved Museum: Koncert med YoungChoir | Næstved Museum

Fyraften på Næstved Museum: Koncert med YoungChoir

Helligåndshuset, Ringstedgade 4, 4700 Næstved
Torsdag, 19 april, 2018 - 17:30 til 18:30

Vi glæder os til denne tidlige aften at fylde Helligåndshusets kirkesal med musik og sang af koret YoungChoir.

YoungChoir er et af Sct. Peders to børnekor, som normalt synger og øver hver torsdag. De er i alderen 10-14 år, og synger alt fra rytmisk til klassisk musik.

Lige nu øver de på "Solen er så rød mor", som de skal fremføre til Sct. Peders kirkes sommerkoncert, og "How far I'll go" fra Disney-filmen 'Monana'.

Koret nyder at lave sjove øvelser, hvor de får trænet nodelæsning, sangerkrop og samarbejde, som altid resulterer i mange grineflip, for det er sjovt at synge i kor.

Vi er ikke i tvivl om, at vi kan forvente os en sjov og hyggelig oplevelse med koret og vi glæder os meget til at byde dem inden for.

På Næstved Museum kan du en gang i måneden deltage i arrangements-konceptet 'Fyraften på Næstved Museum'. Konceptet favner alt fra omvisninger, til byvandringer, workshops og andre oplevelser på og omkring museet. Hold øje med vores hjemmeside for de kommende måneders arrangementer.

Fri entré til koncerten