Fyraften på Næstved Museum: Rethink War - fire opfindelser, der har ændret krigen og vores verden. | Næstved Museum

Helligåndshuset, Ringstedgade 4, 4700 Næstved
Torsdag, 24 maj, 2018 - 16:30 til 17:30

Mød fire opfindelser fra de sidste 1000 år, der afgørende har været med til at skabe den verden som vi kender idag, fordi de har udfordret vores sikkerhed - som nation og hver især. Foredraget tager udgangspunkt i den nye udstilling på Danmarks Borgcenter, som fortæller historien om, hvordan vi indtil videre har klaret os igennem 1000 års våbenkapløb.

Foredraget holdes af leder for Danmarks Borgcenter, Thomas Tram Pedersen.

Køb billet til foredraget i vores museumsbutikker i Boderne eller i Helligåndshuset eller lige HER.

Der vil være gebyr på billetter ved køb både online og i vores museumsbutikker.

På Næstved Museum kan du en gang i måneden deltage i arrangements-konceptet 'Fyraften på Næstved Museum'. Konceptet favner alt fra omvisninger, til byvandringer, workshops og andre oplevelser på og omkring museet. Hold øje med vores hjemmeside for de kommende måneders arrangementer.

75,00 kr + gebyr / For medlemmer af Næstved Museumsforening 35,00 kr + gebyr