Kähler by Night: Kähler, kunst og kærlighed | Næstved Museum

Kähler by Night: Kähler, kunst og kærlighed

DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved
Torsdag, 6 december, 2018 - 19:00 til 20:30

På Kählers værksted har der til alle tider været mange kunstnere, der eksperimenterede og skabte designklassikere. Det fik stor betydning for Næstved og for Kähler-familien. Romancer, kærlighed og ægteskab er blevet til mellem Kähler-børn og kunstnere. Sammenfletningen af privatliv og arbejdsliv har bidraget til nye parløb og ny keramik på Kähler. Ligeledes har kunstnerne fortolket Kähler keramikken, privatliv og Næstved i deres malerier.

Køb billet til foredraget i vores museumsbutikker i Boderne eller i Helligåndshuset eller lige HER.

Der vil være gebyr på billetter ved køb både online og i vores museumsbutikker.

Kähler by Night er en omvisningsrække med historien om Kähler som sit omdrejningspunkt. Omvisningerne afholdes en gang om måneden på DesignMuseum Næstved og vil komme omkring et væld af forskellige og interessante facetter ved den gamle virksomhed.

75,00 kr. + gebyr / For medlemmer af Næstved Museumsforening 35,00 kr + gebyr