Kähler by Night: Klassisk Kähler omvisning | Næstved Museum

Kähler by Night: Klassisk Kähler omvisning

DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved
Torsdag, 5 juli, 2018 - 19:00 til 20:30

Få hele historien om Kähler-familien og den keramik, der blev så berømt. Vi gennemgår kronologisk tiden fra da den første pottemager Joachim Christoph Herman Kähler kom til Næstved fra Tyskland, over tiden med de fire generationer af keramikere og frem til i dag, hvor Kähler Design ikke længere er familieejet, men stadig en stor del af vores fælles kulturarv. Der vil være mange fakta om familien, kunstnerne og den udvikling, der skete fra lille pottemagerværksted til verdensomspændende kunstkeramik-firma. Der vil også være enkelte nedslag på nogle værker, som har en helt særlig historie.

Køb billet til omvisningen i vores museumsbutikker i Boderne eller i Helligåndshuset eller lige HER.

Der vil være gebyr på billetter ved køb både online og i vores museumsbutikker.

Kähler by Night er en omvisningsrække med historien om Kähler som sit omdrejningspunkt. Omvisningerne afholdes en gang om måneden på DesignMuseum Næstved og vil komme omkring et væld af forskellige og interessante facetter ved den gamle virksomhed.

75,00 kr + gebyr / For medlemmer af Næstved Museumsforening 35,00 kr + gebyr