Kähler by Night: Svend Hammershøi - hvem var han? | Næstved Museum

Kähler by Night: Svend Hammershøi - hvem var han?

DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved
Torsdag, 9 august, 2018 - 19:00 til 20:30

Få historien om den mindre kendte lillebror til den berømte kunstmaler Vilhelm Hammershøi – og hvad vi ved om ham fra han som barn voksede op på Frederiksberg til han endte med at arbejde for Kähler i Næstved i 40 år. Der vil være fokus på hvordan han arbejdede med kunsten, keramikken, glasurerne, formerne og mønstrene. Der vil også være gode bud på, hvad der drev ham til at skabe nogle af sine smukkeste keramiske værker med deres tydelige referencer til det organiske og arkitektoniske.

Køb billetterne i vores museumsbutikker i Boderne og Helligåndshuset eller lige HER.

Der vil være gebyr på billetterne ved køb både online og i vores museumsbutikker.

Kähler by Night er en omvisningsrække med historien om Kähler som sit omdrejningspunkt. Omvisningerne afholdes en gang om måneden på DesignMuseum Næstved og vil komme omkring et væld af forskellige og interessante facetter ved den gamle virksomhed.

75,00 kr + gebyr / For medlemmer af Næstved Museumsforening 35,00 kr + gebyr