Næstved Museum er oplevelser og historiefortælling for hele familien.

Tag familien med og oplev middelalderbyens historiske udvikling. Undersøg vikingerne fra Vester Egesborg. Kig nærmere på bødlensrum med skeletter, økser og kæder. I finder det hele i Helligåndshuset som er en fredet, middelalderlig forsorgsinstitution fra 1400-årene. Det ligger på Ringstedgade 4 i Næstved.

Elsker I design og kunsthåndværk? Få hele historien om de ting, mange af os er vokset op med, når I besøger vores samlinger af glas fra Holmegaard Glasværk og keramik fra Kähler. I finder det hele i Boderne som er et fredet, middelalderligt boligkompleks fra 1400-årene. Faktisk Danmarks første rækkehus ! Det ligger på Sct. Peders kirkeplads 8 i Næstved.

Der sker altid nye spændende ting på museet, med skiftende udstillinger og særlige arrangementer. Følg med under menupunktet " det sker" eller følg os på Facebook. Tryk her

Næstved Museum er en del af Museum Sydøstdanmark, som er det statsankendte museum for Næstved, Køge ogVordingborg Kommuner. Derfor kan vi trække på et stort netværk af historiker, arkæologer og udviklingsfolk. Det giver udstillinger med historisk ballast og nutidigt flair.

Hvis du har ris, ros eller spørgsmål kan du kontakt os i kontaktformularen under menupunktet " Om os"

Presse ? Tryk her