Designmarked på Det ny Holmegaard | Næstved Museum

Designmarked på Det ny Holmegaard

Sted: 
Det Ny Holmegaard, Glasværksvej 54, 4684 Holmegaard
Dato: 
Fredag, 27 april, 2018 - 11:00 til Lørdag, 28 april, 2018 - 17:00

Fra d. 27.-28. april 2018 åbner Wedocraft og Museum Sydøstdanmark dørene til det gamle Holmegaard glasværk og omdanner stedet til et spændende designmarked krydret med et inspirerende kulturland og kreativt laboratorium for børn, professionelle workshops for voksne, en platform for DIY-nørder, udstilling om områdets historie og lækkert mad. 

På Designmarked på Det ny Holmegaard vil både professionelle og upcoming designere, kunsthåndværkere og kreative iværksættere fra hele landet invitere ind i deres univers. Ved deres stande vil man kunne møde designeren selv, høre historien bag produkterne og købe deres unikke varer. De designmæssige omdrejningspunkter på designmarkedet vil være illustrationer, tekstildesign, keramik, smykker, beklædning, interiørdesign, kreativ botanik, industrielt design og kunsthåndværk. 

Scenen vil være de rå urenoverede bygninger i glasværket, og det vil være muligt at få guidede ture rundt i dele af den gamle fabriksbygning, hvor man kan få en fornemmelse af historiens vingesus. Der vil også være specialudstillinger med glas fra Holmegaard og keramik fra Kähler, som en forsmag på, hvad der venter, når Næstved Museum i 2019 omdanner det gamle glasværk til museum under navnet Det ny Holmegaard. Stedet bliver et flagskib for kunsthåndværk, kulturarv, forskning og formning af fremtiden.

Entré: 
30,00 kr.