Strikkecafé på DesignMuseum Næstved i Boderne | Næstved Museum

Strikkecafé på DesignMuseum Næstved i Boderne

Til strik, til hygge og til et lille hvil.

I anledning af vores nuværende udstilling 'Strikket Renæssance' har vi etableret en strikkecafé. En strikkecafé, hvor I kan mødes ved bordet eller i sofaarrangementerne og lade roen falde over jer. Vi stiller garn og strikkepinde til rådighed, men I er også mere end velkomne til at medbringe jeres eget strikketøj og nyde en hyggestund her.

Strikkecaféen er åben i museets åbningstid og det vil også være her, vi kommer til at afholde både strikke-workshops og -foredrag, som I kan læse mere om HER.

En stor tak skal lyde til både Filato og Hobii for deres generøse donationer af garn til vores strikkecafé og forskellige strikkearrangementer.

Obs. Strikkecaféen vil i kortere perioder være lukket på grund af mindre udstillinger i lokalet. Vil I gerne vide, om strikkecaféen er åben den dag, I planlægger at besøge museet, kontakt da Publikums- og arrangementsansvarlig Stine Spandet Haurum på 31191396 eller ssh@museerne.dk.