Fyraften på Næstved Museum: Byvandring i Næstved | Næstved Museum

Fyraften på Næstved Museum: Byvandring i Næstved

Næstved by
Torsdag, 15 marts, 2018 - 16:30 til 18:30

Kom denne eftermiddag med på byvandring i Næstveds historiske bymidte.

På turen gennem Næstveds gader møder vi Næstveds og somme tider Danmarks historie. Købmænd, munke, håndværkere, soldater og fattige - alle har de sat sig spor i vores by. Nogle kender vi ved navn, andre giver sig til kende gennem overleverede kilder.

Undervejs springer vi rundt i historien, så det er med at have tungen lige i munden. Lige der, hvor vi står, gemmer sig en sjov historie fra middelalderen, og næste stop handler måske om, da jernbanen kom til byen. Det hele er krydret med sjove finurligheder og anekdoter fra dengang, hvor mormor var dreng.

Byvandringen starter ved Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved.

Billetter kan købes i vores museumsbutikker i Boderne og Helligåndshuset eller lige HER.

Der vil være gebyr på billetterne ved køb både online og i vores museumsbutikker.

På Næstved Museum kan du en gang i måneden deltage i arrangements-konceptet 'Fyraften på Næstved Museum'. Konceptet favner alt fra omvisninger, til byvandringer, workshops og andre oplevelser på og omkring museet. Hold øje med vores hjemmeside for de kommende måneders arrangementer.

75,00 kr + gebyr / For medlemmer af Næstved Museumsforening 35,00 kr + gebyr