Fyraften på Næstved Museum: Omvisning i 'Strikket Renæssance' | Næstved Museum

Fyraften på Næstved Museum: Omvisning i 'Strikket Renæssance'

DesignMuseum Næstved i Boderne
Torsdag, 22 februar, 2018 - 16:30 til 17:30

Kom med leder af Næstved Museum Mette Bielefeldt Bruun bag kulisserne på vores nuværende udstilling 'Strikket Renæssance' af kunsthåndværkergruppen Netmaskerne.

Hele efteråret har besøgende strømmet til Boderne for at se den unikke strikudstilling af moderne maskinstrikkede dragter, der alle er blevet til med inspiration fra Renæssancens tøjstil.

I de spektakulære dragter vil man på én og samme tid kunne genkende snit, farvesammensætninger og mønstre fra renæssancens tøjstil, men man vil også kunne overraskes og imponeres over de moderne teknikker og spændende nyfortolkninger.

Udstillingen der er blevet skabt i et samarbejde mellem Netmaskerne og Koldinghus, har senest kunnet opleves på Frederiksborg Slot, og lige nu har vi altså æren af at kunne præsentere de unikke strikværker på Næstved Museum.

Denne eftermiddag vil man kunne komme helt tæt på udstillingen og de enkelte kreationer, når Mette Bielefeldt Bruun vil dykke ned i både dragthistorie, Renæssanceportrætternes karakteristika og teknikken bag den moderne maskinstrik.

Køb jeres billet til arrangementet i vores museumsbutikker i Boderne og Helligåndshuset eller lige HER.

På Næstved Museum kan du en gang i måneden deltage i arrangements-konceptet 'Fyraften på Næstved Museum'. Konceptet favner alt fra omvisninger, til byvandringer, workshops og andre oplevelser på og omkring museet. Hold øje med vores hjemmeside for de kommende måneders arrangementer.

75,00 kr. + gebyr