Hvorfor bliver man passioneret glassamler? Omvisning i glasudstillingen ved Glashistorisk Selskab - Holbæk | Næstved Museum

DesignMuseum Næstved, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved
Torsdag, 30 august, 2018 - 19:00 til 20:30

Glashistorisk selskab - Holbæk fejrer i samarbejde med DesignMuseum Næstved deres 25-års jubilæum med en overdådig særudstilling af deres fineste og mest ekstraordinære samlinger af glas.

På denne aften kan du få glassamlernes egne fortællinger om, hvorfra fascinationen af glaskunsten kommer fra, og deres historier om glasset i udstillingen.

Udstillingen Vi samler på glas viser, at glas er finurligt, fantastisk, fornuftigt og forunderligt – her kan man se både karafler, klukflasker, hinkesten, drikkeglas, snapseglas, hyacintglas, lommeflasker, designglas og kunstglas.

Efter omvisningen, vil der blive serveret kaffe/te og kage.

Torsdag d. 30/8 kl. 19-20.30 På DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved.

Billetter kan købes i vores museumsbutikker i Boderne og Helligåndshuset eller lige HER.

Der vil være gebyr på billetterne ved køb både online og i vores museumsbutikker.

75,00 kr. + gebyr / For medlemmer af Næstved Museumsforening er prisen 35,00 kr. + gebyr.