Kommende udstillinger | Næstved Museum

Kommende udstillinger

"Material World - Craft - Glass & Ceramics, Graduation Exhibitions 2018" - KADK Bornholm

DesignMuseum Næstved i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved d. 19/9-26/10

Det Kongelige Danske Kunstakademis Designskole Bornholm: Craft – Glass and Ceramics, har i slutningen af Juni 2018 sendt 11 nye designbachelorer i keramik og glas ud i verden. De 11 designere er fra Danmark, Island og Australien.

I udstillingen ’Material World’, som kan ses på DesignMuseum Næstved, viser de kulminationen af tre års udforskning i materialernes verden, hvor eleverne har arbejdet med forskellige indgange til håndværksteknikker og design.

De 11 projektarbejder er et eksempel på noget af den bredde, som den materialenære tilgang i arbejdet med formgivning og design kan føre til. Alle projekterne fører materialet og håndværket videre ind en samtidig kontekst, i funktionel eller en mere kunstnerisk retning.