Holmegaard Glasværk genopstår: Nyt liv i det gamle glasværk | Næstved Museum

Holmegaard Glasværk genopstår: Nyt liv i det gamle glasværk

Det gamle glasværk på Holmegaard genåbner som Det ny Holmegaard i begyndelsen af 2020.

Som fuglen Phoenix rejser Holmegaard Glasværk sig fra de ulmende gløder i en brændende industriovn og genopstår som et dansk flagskib for kunsthåndværk, kulturarv, forskning og formning af fremtiden. Med Næstved Kommunes og Museum Sydøstdanmarks ambitioner om at skabe et banebrydende eksempel på levende kultur- og bygningsarv, en historisk fusion mellem fortid, fremtid og kilde til nytænkning og innovation, forventes Det Ny Holmegaard at stå klar til offentligheden i begyndelsen af 2020. Læs mere om projektet her.

Stillinger vil blive opslået på www.museerne.dk og på Det ny Holmegaards Facebookside. Ønsker du at blive en del af det kreative miljø ved at leje dig ind i et værksted på Det ny Holmegaard, så kontakt afdelingsleder Mette Bielefeldt Bruun på mail mbr@museerne.dk