Presse | Næstved Museum

Presse

Vi svarer gerne på alverdens spørgsmål og hjælper i det hele taget med alt, hvad du som journalist kan have brug for.

Bestil en god historie
Står du og mangler en historisk ekspert eller en arkæolog, så tøv ikke med at hive fat i os.

Vi er leveringsdygtige i historier om næsten hvad som helst. Vi skriver gerne et udkast til en færdig artikel eller bidrager med input til noget, som du sidder og bakser med. Vi kan fortælle om alt fra oldtiden, vikinger, middelalderen til design af Holmegaard glas og Kähler keramik, udstillingsteknologi lige nu, arkæologiske udgravninger, bygningsbevaring, nye læringsformer på museet, oplevelsesøkonomi eller forretningsudvikling i kulturvirksomheder.

Pressehenvendelser
Kontakt:  Anette Maria Syska - Ansvarlig for kommunikation og PR  - telefon +45 6080 0404