Omvisning i Pimp Your Ride | Næstved Museum

Omvisning i Pimp Your Ride

DesignMuseum Næstved i Boderne
Lørdag, 19 august, 2017 - 14:00 til 15:00

Hvad kendetegner slow living-tendensen? Hvor meget kan man egentlig få ud af en gammel cigaræske? Kan man lave lamper af sælskind? Og hvordan ser en motorcykel ud, der er håndbygget?

Alt dette og meget mere kan man få svar på, når vi viser rundt i vores særudstilling 'Pimp Your Ride! Udstilling om Kunsthåndværk og Teknologi'.

Udstillingen består af designgenstande, der alle er blevet til i spændingsfeltet mellem teknologi og kunsthåndværk. Der vil derfor være mulighed for at blive præsenteret for ikke alene en spændende tematik, men også et væld af genstande, som taler til både opfinderen, til feinsmeckeren, til den gadget-interesserede og til alle andre, der bare gerne vil overraskes, forundres og provokeres over nutidens og fortidens design.

Vi glæder os til at se jer og til at tage jer med bag kulisserne på vores arbejde med 'Pimp Your Ride'.

75,00 kr inkl. entré til museet