Udstillingsåbning af Menneske og Materiale | Næstved Museum

Udstillingsåbning af Menneske og Materiale

DesignMuseum Næstved i Boderne
Søndag, 10 december, 2017 - 14:00 til 16:00

Vær med til at åbne vores nye særudstilling Menneske og Materiale nu på søndag d. 10. december kl. 14.00-16.00 på DesignMuseum Næstved i Boderne.

Materialer og genstande er en uomgængelig del af vores moderne verden. Nogle vil måske endda gå så vidt at sige, at genstande og materialer netop er det, der udgør vores verden. Stort set alt, hvad vi omgiver os med består af noget, der enten er skabt, udvalgt og bearbejdet, og alle de materialer, vi mødes af, har deres helt egne kresløb, hvor de bliver til, forbruges og ældes. Men hvad er materialer egentligt? Hvad er deres særlige egenskaber? Og hvad vil materialerne os?

Alle disse spørgsmål søges undersøgt i denne udstilling, hvor designelever fra Vallekilde Højskole og Textilskolen i Holte har kastet sig over opgaven at skulle lave et design, som netop forholder sig til materialeegenskaber og materialeforbrug.

Vi glæder os til at se, hvad eleverne er kommet frem til og sætte udstillingen i gang nu på søndag, hvor alle er velkomne til at være med.

Udstillingen Menneske og Materiale kan ses frem til d. 30. december 2018.

Gratis entré